جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری شهرستان میانه با حضور محمد کلامی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در این شهرستان تشکیل و مسائل و مشکلات حوزه تولید و صنعت میانه مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در این جلسه با بیان اینکه شهرستان میانه پتانسیل های بالایی برای توسعه دارد، گفت: این پتانسیل ها اگر درست راهبری شود، رشد اقتصادی شهرستان را سبب می شود اما مانع اساسی، پررنگ بودن مشکل کمبود زیرساخت مانند برق در در این شهرستان است.

محمد کلامی با بیان اینکه استان آذربایجان شرقی دچار توسعه نامتوازن بوده و هر شهرستان در زمینه خاصی دچار مشکل است، ادامه داد: شهرستان میانه برای توسعه شهرک صنعتی و جذب سرمایه گذار با مشکل برق مواجه است و شرکت برق منطقه ای باید با وقت بیشتر و با اولویت نسبت به رفع مشکلات حوزه برق میانه و پست برق شهرک صنعتی پرداخته و روی شهرستان میانه متمرکز شود.

معاون اقتصادی استاندار با اشاره به کمبودهای برق و آب، گفت: اولویت ارائه امتیازاتی چوئن برق و آب باید با واحدهایی با بازدهی و توجیه اقتصادی بالا و مصرف کم باشد.

وی در خصوص کاربری های غیرمرتبط در شهرک صنعتی نیز با بیان اینکه دولت برای شهرک های صنعتی امتیازات ویژه ای ارائه داده و این امتیازات باید در جهت کار، تولید و اقتصاد بهره گرفته شود، گفت: شرکت شهرک های صنعتی نسبت به احصای چنین واحدهایی اقدام کرده و با کمک دستگاه قضایی، آنها را سلب امتیاز نماید.

محمدباقر هنربر معاون استاندار و فرماندار ویژه میانه نیز در این جلسه با اشاره به آماده بودن تمامی بسترهای لازم برای راه اندازی خط جدید نورد در فولاد آذربایجان، خواستار تسریع صدور مجوز راه اندازی خط جدید نورد در میانه شده، گفت: در خط جدید، میلگردهای مخصوص صنعتی تولید خواهد شد که صنایع پایین دستی تولید محصولاتی چون پیچ و مهره، بلبرینگ، فنس، سیم خاردار، کناف و .. است.

هنربر ادامه داد: زیرساخت هایی چون برق، گاز و زمین تامین شده است و به گفته مدیران فولاد، قطعات خط جدید نیز توسط ایمیدرو بصورت فاینانس خریداری شده و کلنگ زنی برای راه اندازی آن مستلزم صدور مجوز است.

فرماندار میانه، با اشاره به مشکل بیکاری در شهرستان، گفت: راه اندازی خط تولید SBQ یا همان میلگرد صنعتی، ۳۰۰ نفر اشتغالزایی مستقیم خواهد داشت و با توجه به اینکه مواد اولیه برخی محصولات دیگر محسوب می شود، قابلیت این را دارد که در کنار آن واحدهای تولیدی توسط بخش خصوصی راه اندازی شده، بیش از هزار نفر نیز اشتغالزایی از این طریق ایجاد کند.

وی در این جلسه به بیان مسائل و مشکلاتی چون کمبود برق در شهرک صنعتی شماره دو کلوچه خالصه که مانع سرمایه گذاری در این شهرک شده؛ وجود کاربری های غیر از تولید مانند خانه باغ ها در شهرک صنعتی و کمبود فضا برای ارائه به تولیدکنندگان واقعی؛ ضرورت تعیین تکلیف کارخانه های در اختیار بانک ها قطعی برقف واحدهای تولیدی؛ مسائل پایاب سد آیدوغموش و … پرداخته، خواستار پیگیری های جدی مدیران استانی شد.

کلیدواژه ها :

دسته : اخبار شهرستان میانه

این خبر را به اشتراک بگذارید :